EcoMoto 930×122

arestări

DUBA I-A ADUS LA PUŞCĂRIE

Săptămâna aceasta, poliţiştii argeşeni de la Investigaţii Criminale au capturat mai mulţi indivizi care erau daţi în urmărire la nivel naţional sau aveau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Citiți și: Argeş: Se îngroaşă rândurile deţinuţilor. Mai multe mandate puse în executare, azi, de poliţişti

Acuzat că a sechestrat o persoană

Primul a fost identificat pe raza municipiului Pitești. Este vorba de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, județul Vâlcea, urmărit la nivel national ca urmare a emiterii unui mandat de arestare preventivă în lipsă, emis de Judecătoria Pitești în ziua de 21 mai a.c. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. A fost urcat într-o dubă şi apoi încarcerat.

Citiți și: APROAPE 400 DE CONDAMNAŢI PENTRU OMOR ŞI VIOL AU IEŞIT DIN PUŞCĂRII

Condamnat pentru încăierare

Un alt individ urmărit la nivel naţional, de această dată argeşean din comuna Bascov, a fost capturat în localitate şi băgat la zdup. Cel în cauză este condamnat la 1 an, 2 luni și 361 de zile de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

A dat foc şi a ucis animalele

În fine, agenţi care au acţionat la Lunca Corbului au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Făurei, judeţul Brăila, privind pe un bărbat de 39 ani, din comuna Săpata, condamnat la 4 ani, 2 luni şi 159 de zile de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere, uciderea animalelor cu intenţie, fără drept şi furt.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90