SMART KIDS 930X122

lidl

Dulciuri cu Salmonella retrase de la vânzare dintr-un mare lanț de supermarketuri

Lidl anunță retragerea de la vânzare a mai multe loturi ale unui produs. Este vorba despre Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“.

Citiți și: Alertă alimentară! Produse din magazinele Penny, infestate!

În urma unei analize efectuate pe acest produs, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Drept urmare, toate loturile sunt acum retrase de pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara.

Citiți și: Decizie nemaiîntâlnită! Ce se întâmplă la Lidl, în Pitești

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost distribuit în toată rețeaua de magazine Lidl.

Anunțul retragerii de la vânzare a fost publicat pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să nu îl consume și să-l returneze în magazinele de unde a fost achiziționat. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare.” mai informează Lidl.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90