Donaris 930 x 122

lidl

Dulciuri cu Salmonella retrase de la vânzare dintr-un mare lanț de supermarketuri

Lidl anunță retragerea de la vânzare a mai multe loturi ale unui produs. Este vorba despre Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“.

Citiți și: Salariile de la LIDL pentru posturi vacante ajung și la 8300 de lei

În urma unei analize efectuate pe acest produs, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Drept urmare, toate loturile sunt acum retrase de pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara.

Citiți și: Argeș: Produse retrase de urgență din Profi, Kaufland, Carrefour și Metro

Produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“ a fost distribuit în toată rețeaua de magazine Lidl.

Anunțul retragerii de la vânzare a fost publicat pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Salmonella poate provoca afecțiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Clienții care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugați să nu îl consume și să-l returneze în magazinele de unde a fost achiziționat. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare.” mai informează Lidl.

Foto principal: descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 pe 90 Costache