NOR CURIER 930X122

accident mortal

După accident, a ajuns la spital şi a murit

După accident, a ajuns la spital şi a murit. Un eveniment rutier grav a avut loc ieri seară, în jurul orei 22.30, pe raza comunei argeşene Buzoeşti. A fost vorba de o femeie lovită de o maşină Renault, în urma unei traversări neregulamentare. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, însă astăzi a decedat – transmit surse ePiteşti.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că un bărbat de 31 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe DN 65A, dinspre Buzoești către Costești, ar fi acroșat o femeie de 76 de ani, din Buzoești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital, conștientă, cu multiple traumatisme. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, preciza IPJ Argeş la scurt timp după producerea evenimentului rutier.

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

Dat fiind faptul că femeia a decedat, încadrarea juridică va fi schimbată din vătămare corporală din culpă, în ucidere din culpă.

(Foto: descriptiv / Sursa: observatornews.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90