NOR CURIER 930X122

prognoza meteo

După căldură, vin furtuni puternice și ploi torențiale!

Vremea se schimbă din nou în țara noastră!

Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

După o perioadă în care ne-am putut bucura de temperaturi de peste 20 de grade, meteorologii anunță furtuni puternice și grindină în mai multe regiuni din țară.

Deși ne așteptam ca temperaturile să crească din ce în ce mai mult, specialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au avertizat că vom traversa o perioadă de instabilitate atmosferică.

Citiți și: Vremea se schimbă drastic! Vin fenomene extreme

Astăzi, 3 mai, meteorologii anunță cer noros și ploi de scurtă durată, iar local, pe arii restrâns, cu precădere în nord-vest, pe parcursul zilei și în zonele sudice și sud-vestice, se așteaptă precipitații scurte.

Specialiștii anunță vânt slab și moderat, cu temperaturi mai scăzute față de ziua precedentă, în special în sud, cu valori ce se încadrează între 14-22 de grade Celsius. Minimele pot coborî până la 2 spre 11 grade Celsius.

Miercuri, 4 mai, temperaturile se așteaptă să crească în majoritatea regiunilor, dar în același timp va crește și gradul de instabilitate. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai accentuate după-amiaza și seara.

Aversele însoțite de descărcări electrice sunt așteptate în regiunile de nord-vest, nord și centru, unde vor exista și condiții pentru cantități de apă însemnate și căderi de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, prezentând unele intensificări în timpul ploilor.

De asemenea, valorile termometrelor vor indica 16 până la 25 de grade Celsius, iar minimele vor coborî până la 3-12 grade.

PROGNOZA METEO LA PITEȘTI

Astăzi, prognoza meteo pentru Pitești anunță vreme mohorâtă cu temperaturi maxime de doar 17 grade Celsius. Din cauza vântului, temperatura resimțită va fi de 11 grade.

Temperaturile minime se vor fi situa în jurul valorilor de 8-9 grade Celsius.

Mâine – 4 mai, vremea se încălzește, temperaturile urcând până la 20 de grade. După-amiază, însă, se anunță averse însemnate cantitativ.

De asemenea, și pe timpul nopții se anunță ploi. Temperaturile minime se vor fi situa tot în jurul valorilor de 8-9 grade.

Foto descriptiv: B365

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3