930 x122 grota rece

Mircea Gheorgheosu

După ce a fost prins cu droguri în Parlament, membrul AUR demisionează din toate funcțiile

Update, 28 august, ora 12.33

Mircea Gheorgheosu a anunțat, vineri, că până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor de care este suspectat își dă demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor.

Dincolo de legea şi libertatea fiecărui om, în România există o lege şi ea trebuie respectată. Faptele de care sunt suspectat le judecă legea românească, oamenii din jur şi, mai presus de toate, Dumnezeu. Dar pentru faptele mele, ca om şi cetăţean, răspund numai eu”, afirmă Gheorghescu, într-o declaraţie de presă, potrivit Digi.24.

Conform aceleiași surse, în ziua cu pricina, bărbatul lucra la un cabinet parlamentar din teritoriu și venise la Parlament în calitate de vizitator.

Știrea inițială – 27  august, ora 15.10 – Scandal de proporții! Purtătorul de cuvânt al AUR, prins cu droguri în Parlament

Mircea Gheorgheosu, purtătorul de cuvânt al partidului AUR, a fost depistat, ieri, 26 august, cu droguri în incinta Parlamentului.

Mai exact, politicianul Mircea Gheorgheosu a fost prins de către SPP, cu un pliculeț cu substanțe suspecte la intrarea în Parlament.

Acesta a fost verificat de personalul Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), care au sesizat imediat Secția 17 de Poliție.

„În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit Realitatea.net., asupra politicianului ar fi fost găsite 0,5 grame de cannabis, despre care a declarat că sunt pentru consum personal.

REACȚIA CO-PREȘEDINTELUI AUR, GEORGE SIMION

George Simion, co-preşedintele AUR a reacționat astăzi cu privire la cele întâmplate și a declarat pentru HotNews.ro, că așteaptă rezultatul anchetei poliției înainte de a lua măsuri:

„Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţă, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru.”

De precizat este și faptul că George Simion, liderul Partidului Alianța Pentru Unirea Românilor (AUR) și-a exprimat public susținerea pentru consumul de canabbis în scopuri medicinale.

Este vorba de CBD, o substanță pe care o avea cânepa pe care o folosim de mii de ani. Cânepa a fost aproape interzisă în România din motive absurde. Nu este vorba despre consum de droguri, este vorba despre a alina durerea bolnavilor (…)

Mulți bolnavi de cancer și leucemie au trebuit să facă ilegalități și să aducă din Germania, Olanda, ulei CBD ilegal. Riscau pușcărie pentru că aveau nevoie de calmant. AUR vrea să elimine aberațiile astea din sistem și vom vota pentru cânepa românească și canabisul pentru uz medicinal”, declara pe 29 iunie, George Simion pentru AlephNews.ro.

Sursă foto: click.ro

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3