930X122 MAIA

dn 7 pitești-râmnicu vâlcea

După o lună de ocol s-au ridicat restricțiile impuse pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea

S-au ridicat restricțiile de tonaj impuse pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Acestea au fost aplicate de la sfârșitul lunii mai, drept pentru care transportatorii de mărfuri au fost obligați timp de aproximativ o lună de zile să folosească rute ocolitoare.

Citiți și: Argeș: Cinci zile de restricții în trafic pentru anumiți șoferi

Restricțiile s-au ridicat de joi, 23 iunie, de la ora 18.00. Astfel, traficul rutier pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, s-a deschis cu 7 zile mai devreme decât termenul estimat pentru autovehiculele cu MTMA  >  7,5t.

CNAIR informează însă că la podul situat pe DN 7 peste râul Topolog (în apropierea localității Milcoiu), se execută lucrări la intradosul acestuia, circulația desfășurându-se cu restricții de viteză de 30 km/h.

Citiți și: Atenție, șoferi! Au loc lucrări pe un drum important din Argeș

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA