930 x122 grota rece

prognoza meteo

    După urgie, lovește canicula!

    După fenomenele extreme din ultimele zile, meteorologii anunță un de căldură peste România.

    Citiți și: Vremea de Florii: Ce ne așteaptă după ninsorile din jumătate primăverii

    Începând cu data de 1 iunie vom avea temperaturi de foc, cu maxime de 32 – 34 de grade.

    În Muntenia, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a intervalului, iar în perioada 2-6 iunie va deveni călduroasă, cu maxime ale temperaturii aerului în medie de 30…34 de grade, în special în zonele de câmpie şi minime de 15…19 grade.

    Citiți și: Se întâmplă ceva fenomenal: Pentru prima dată după 72 de ani

    Pentru perioada 7-10 iunie este estimat un regim termic mai ponderat, cu valori ce vor fi în general apropiate de cele specifice primei decade a lunii iunie (la amiază 25…28 de grade, mediat regional).

    În după-amiezile primelor zile, pe alocuri vor fi averse, posibil izolat cu caracter torenţial, dar instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată după data de 6 iunie când se estimează că vor fi perioade în care fenomenele asociate acesteia se vor semnala pe spaţii mai extinse, fiind posibile local ploi mai însemnate cantitativ.

    VREMEA LA PITEȘTI

    În Pitești, începând de miercuri – 1 iunie, mercurul din termometre va depăși 25 de grade. Joi, temperaturile vor ajunge până la 29 de grade Celsius.

    Weekend-ul va fi, de asemenea, unul fierbinte, înregistrându-se temperaturi de 29 – 30 de grade.

    Foto descriptiv

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90