930 x122 grota rece

conferință de presă

E clară treaba: Ce spune, de fapt, Coman despre venirea lui Dică

E clară treaba: Ce spune, de fapt, Coman despre venirea lui Dică

Citiți și: Mioveni: Aurel Costache: O campanie electorală corectă și transparentă

Dani Coman a preluat astăzi funcția de președinte al clubului FC Argeș, oficial.

O conferință de presă a fost susținută astăzi de către noul președinte Dani Coman, primarul Cristian Gentea și city managerul Lucrețiu Tudor.

Citiți și: E OFICIAL! Coman la FC Argeș!

După negocieri intense și eforturi susținute, Dani Coman a cântărit toate argumentele necesare pentru a accepta această provocare și a ales să vină la clubul din Trivale.

Revenirea lui Dani Coman în cadrul clubului, la 26 de ani de la debutul său ca jucător la FC Argeș, reprezintă o întoarcere acasă, dar și un simbol al continuității și dedicării față de acest club.

E clară treaba: Ce spune, de fapt, Coman despre venirea lui Dică

Edilul l-a asigurat pe Coman de tot sprijinul municipalității pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor.

La finalul conferinței de presă, Dani Coman a vorbit despre eventuala venire a lui Nicolae Dică la clubul din Trivale:

,,Eu îl cunosc foarte bine pe Nicolae Dică, știu cât iubește acest club.

Știu că își dorește să facă performanță.

Eu nu sunt îngrijorat că sunt foarte puțini jucători.

Dacă ne-am asumat acest proiect, muncim zi de zi, dacă va fi nevoie, și noaptea, să creăm o echipă competitivă, o echipă care să ne bucure, cu rezultatele și, mai ales, cu jocul pe care îl prestează.

Da, este Nicolae Dică cel cu care mă văd diseară!„, declară Coman în conferința de presă.

Conferința de presă poate fi urmărită AICI:

 

Video: Facebook

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Dan spune:

    Dani, fă ceva pentru centrul de copii ca s-a ales praful de un brand așa mare care a scos zeci sute de fotbaliști. Nu poți să ai șef de centru pe Vișan și antrenori care nu au dat cu piciorul în minge. În plus totul e condus de părinți, părinți decid când se fac turnee antrenamente etc. Asta e primul lucru care trebuie făcut ca oricum de promovat e foarte greu

  • Marius spune:

    Vișan cred ca a plecat deja, Fotbalul la Fc. A a ajuns o afacere pt antrenori. Turnee peste turnee pe banii părinților,plătim terenul de antrenament 500 lei pe lună copil,echipamente etc.La Fc. A ar trebui o selecție în care să rămână doar copii buni cum era odată și aia să nu plătească absolut nimic. Cine vrea să facă mișcare să meargă la școlile private. Să supraviețuiești la Vișan trebuie să-ți vinzi casă sau să faci credit la bancă și la 16 ani se lasă toți. Cine a mai pomenit să ai minim 30 de turnee pe an pe banii părinților unele și în afara țării care au costat 2000€. Drum bu. Vișan e la Foita ca vă potriviți

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3