930×122 CAPRA 5

dispensar

E oficial! Se construiește un dispensar nou nouț în Pitești

Update, 29 septembrie, ora 15:48

Citiți și: A spart dispensarul din comună

Este oficial! Piteștenii vor avea un dispensar ultramodern în municipiu.

Proiectul privind aprobarea studiului de Fezabilitate aferent obiectivului de investiți „Construire și dotare dispensar medical, Str. Carpați, Nr. 1C, municipiul Pitești, județul Argeș” a primit aviz favorabil în ședința Consiliului Local Pitești, care se desfășoară în acest moment.

Citiți și: TOATE ȘCOLILE DIN CETĂȚENI AU TOALETELE ÎN INTERIOR. DISPENSARUL, MODERNIZAT

Știrea inițială, 26 septembrie, ora 11:40 – Dispensar ultramodern în Pitești: 6 cabinete de consult, farmacie, grupuri sanitare, spații tehnice

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Pitești, care va avea loc joi, 29 septembrie, se află un proiect privind aprobarea Studiului de Fezabilitate aferent obiectivului de investiți „Construire și dotare dispensar medical, Str. Carpați, Nr. 1C, municipiul Pitești, județul Argeș”.

Proiectul propune realizare unui dispensar uman, care să corespundă necesităților comunității locale și care va dispune de 6 cabinete de consult (pediatrie, oftalmologie, urologie, medicină de familie și două cabinete stomatologice), o farmacie, o zonă de așteptare, birouri, grupuri sanitare și spații tehnice.

Dispensarul va fi dotat cu mobilier specific, în conformitate cu prevederile legale în vigoare emise de către Ministerului Sănătății.

Valoarea estimată, conform devizului general este 6.989.109,02 lei, inclusiv TVA, din care valoarea finanțată de Municipiul Pitești este de 183.420,00 lei, inclusiv TVA.

Finanțarea obiectivului se va realiza, în condițiile legii, de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A. și de către beneficiar, Consiliul Local al Municipiului Pitești.

Proiectul se află la punctul 2 pe ordinea de zi a ședinței.

De asemenea, în ședința de joi se va vota și pentru predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Construire și dotare dispensar medical, Str. Carpați, Nr. 1C, municipiul Pitești, județul Argeș”.

Foto descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90