NOR CURIER 930X122

crina stoian

Ea este noul ”primar” al Piteștiului

O frumoasă tânără de 20 de ani este astăzi primar pentru o zi la Pitești. Crina Stoian are 20 de ani și este studentă în anul I la Facultatea de Drept, din cadrul Universității din Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Tânăra îl însoțește astăzi pe edilul Cristian Gentea la toate întâlnirile și activitățile pe care acesta le are planificate, atât la sediul primăriei, cât și pe teren.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Sper să aibă o experiență frumoasă și o asigur că noi vom ține cont de observațiile ei, după o zi de mandat!”, a transmis Cristian Gentea.

 

Acest ”schimb de rol” are loc cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, sărbătorită în data de 2 mai. Evenimentul „Reprezentant pentru o zi” este organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Argeș.

Evenimentul este derulat în peste 15 județe din România, cu sprijinul Fundației Naționale pentru Tineret (FNT) și al Fundațiilor Județene pentru Tineret membre FNT.

Conceput pentru tinerii din comunitate, proiectul „Reprezentant pentru o zi” le oferă acestora posibilitatea să cunoască în detaliu activitatea unei autorități publice, vizând în același timp apropierea autorităților publice de tineri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • ALGADO spune:

    Sa nu uite sa ia semafoarele cu ei,mai trebuie unul la sens girator Dedeman spre strada Gârlei ,pietoni trec fără sa se asigure unul după altul.

  • Ciuci spune:

    Mai bine o lasati de tot, sigur face mai multe decat Nea Cristi, si pana invata cum e cu cioarda apuca sa faca ceva

  • Turlea marius viorel spune:

    Domnule Primar nu vă mai bateti joc de cartierul Tudor Vladimirescu .Dați drumul la bazinul din Tudor că nu e frumos ceea ce faceți. Vin alegerile și o să veniți prin cartier după voturi…….!!

  • Georgică spune:

    Sper sa o ducă mintea să ceară desfiintarea semafoarelor !

  • Dumitru Felicia spune:

    Felicitări pt .cum arată Strandul,Lunca….Camere peste tot și amenzi pt vandali și nesimțiți Vrem sa avem atrași mulți investitori,șomaj 0 . Școli care să atragă fonduri pt modernizări…Degeaba au copii informatica și ei nu au laborator… Sau laboratoare unde sa și poată descoperii vocația..că ore au dar nu fac decât teorii.Timp pierdut….In fosta casă a sindicatelor să fie cercuri pt copii (desen ,muzica ,dans,teatru )etc…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90