Donaris 930 x 122

arpechim_greva2

100 de angajati de la Petrom, disponibilizati

100 de persoane au purtat, joi, 15 aprilie, discutii de preconcediere din din toate sectoarele (personal auxiliar, sondori, arhivar, consilieri juridici etc). Discutiile au fost purtate la sediul Petrom (extractie).

 

In noiembrie, 4000 de angajati au primit preavize de 60 de zile, perioada in care se vor bucura de toate drepturile salariale. Decizia viza personalul angajat in sectiile din partea de Petrochimie a fostului Combinat Petrochimic (Polietilena de joasa si inalta presiune, Piroliza I si II).
In functie de vechime, potrivit prevederilor contractului colectiv de munca persoanele disponibilizate vor primi intre 5 si 20 de salarii compensatorii, media fiind de circa 300 de milioane de lei vechi/salariat. Oltchim a cumparat Petrochemicals Arges in decembrie 2009.

{loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3