930×122 CAPRA 5

Arges

legume

11 AFACERI DE SUCCES CU BANI DE LA PNDR

În perioada 18-21 martie oficiali ai Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit se vor afla în Argeș. Vor fi vizitate 11 obiective din județ care au fost finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2013.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Obiectivele care urmează să fie vizitate sunt acestea: o fabrică de conserve mixte (din orașul Topoloveni), fabrica în care se produce deja celebrul magiun de Topoloveni, o fermă agricolă de găini outoare (din comuna Bârla), un cabinet stomatologic (din comuna Ștefan cel Mare), o fermă vegetală a unui tânăr fermier (comuna Negrași), o fermă de creștere și îngrășare a porcilor (Mozăceni), o societate de depozitare, procesare și marketing legume și fructe (comuna Mărăcineni), un centru de informare turistică (comuna Domnești), o patiserie (municipiul Câmpulung Muscel), o pensiune turistică (din comuna Dâmbovicioara) și un abator mixt, cu tranșare și carmangerie (comuna Bascov).

La acțiune este invitată și presa, deplasarea urmând să fie făcută cu un autocar.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90