NOR CURIER 930X122

DANIEL_CONSTANTIN_LA_ACADEMIA_ROMANA_3

2013, un an agricol foarte bun!

România a realizat o producție foarte bună de grâu în cursul acestui an, de circa 7 milioane de tone de cereale, au declarat surse din domeniul agricol.

Potrivit specialiștilor contactați de Ziare.com, pe lângă vremea favorabilă, un rol determinant în creșterea nivelului producției l-a avut acordarea anticipată a plăților directe începând cu octombrie anul trecut, astfel încât fermierii au avut la timp banii pentru înființarea culturilor în toamna anului 2012.

„Fără îndoială, a fost o decizie foarte bună a Ministerului Agriculturii, ca și adeverințele pentru subvenții, și sunt așteptări mari ca și în acest an subvențiile să se acorde anticipat. Efectele pozitive se văd inclusiv în suprafețele cultivate, mai mari decât anul trecut”, au spus sursele citate. Conform acestora, o producție foarte bună s-a înregistrat și la orz și la răpită.

Ministru al Agriculturii este piteșteanul Daniel Constantin.

(Preluare Ziare.com)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3