Donaris 930 x 122

    finante_publice_arges

    25 octombrie, termen de declarare și plată la Fisc

    25 octombrie este termen fiscal de interes pentru microîntreprinderi, persoanele fizice care obțin venituri din activități agricole și pentru plătitorii de impozit pe profit.

    Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș anunță că 25 octombrie reprezintă ultima zi pentru declararea și plata fără penalități de întârziere a impozitului pe veniturile microîntreprinderilor aferente trimestrului III al acestui an.

    Tot 25 octombrie este primul termen de plată a impozitului pe veniturile din activități agricole și a contribuției de asigurări sociale de sănătate aferentă. Mai exact, persoanele fizice care în acest an obțin venituri din activități agricole trebuie să achite prima rată de 50% din impozitul anual stabilit conform deciziei de impunere și prima rată de 50% din CASS, stabilită tot potrivit deciziei de impunere.

    De asemenea, 25 octombrie constituie termen pentru declararea și plata impozitului pe profit pe trimestru III al anului în curs de către contribuabilii plătitori de impozit pe profit care efectuează trimestrial declararea şi plata impozitului pe profit și de către contribuabilii plătitori de impozit pe profit care au optat pentru declararea şi plata anuală a impozitului pe profil, cu plăţi anticipate, efectuate trimestrial, inclusiv societăţile bancare.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3