NOR CURIER 930X122

    electro

    Actiunile „Electroarges”, in scadere

    Actiunile societatii argesene „Electroarges” din Curtea de Arges sunt in scadere, dupa ce o perioada buna de timp au inregistrat cresteri importante la Bursa. Cu toate acestea, actiunile societatii mentionate continua sa fie printre cele mai atractive de la Bursa.

    Actiunile producatorului de aparate electrocasnice „Electroarges” Curtea de Arges s-au ieftinit in aceasta saptamana cu 2,5%, la 0,78 lei/titlu, pe fondul unui rulaj de 455.497 de lei. Astfel a fost generata mai mult de jumatate din lichiditatea pietei. In total, au fost transferate 603.000 actiuni la preturi cuprinse intre 0,755 lei si 0,8 lei/titlu. Scaderea vine dupa cateva luni in care actiunile „Electroarges” au crescut continuu.

    Compania a anuntat in primele sase luni ale anului un profit net de 3,5 milioane de lei, in crestere fata de aceeasi perioada din 2009, cand a raportat un profit net de circa un milion de lei. In acelasi timp, afacerile companiei au crescut de la 35,5 milioane de lei (cat erau la finele lunii iunie 2009), la 51,6 milioane de lei (la finele lunii iunie 2010).

    „Electroarges” are un capital social de 2,86 milioane de lei, divizat in actiuni cu valoarea nominala de 0,1 lei. Potrivit ultimelor raportari, „GM Invest” Bucuresti detine 14% din actiunile societatii, in timp ce Ion Gavrila, presedintele-director general al companiei, are o participatie de 12,89%.

    „Electroarges” este una dintre putinele societati listate la Bursa si care au si beneficii de pe urma acestei listari.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3