EcoMoto 930×122

    duster1

    Află ce loc ocupă Dusterul în clasamentul Top Gear!

    Realizatorii cunoscutului show de televiziune Top Gear au inclus şi o maşină românească în topul all-time întocmit recent. Maşina aleasă este Dacia Duster, poate cel mai de succes model lansat de „Dacia” sub patronajul Renault.

    Dacia Duster a fost inclusă în topul celor mai bune 50 de maşini ale ultimilor 20 de ani realizat de Top Gear. Cu o clasare pe locul 48 din topul 50 al celor mai bune maşini din ultimii 20 de ani, includerea Dusterului în acest top reprezintă o recunoaştere a calității maşinii de teren româneşti.

    Clasat mai bine decât Opel Ampera şi Audi RS2, Dacia Duster a fost surclasată, totuşi, de automobile de legendă precum Ford GT, Lancia Delta Integrale, Porsche Carrera GT, Ferrari Enzo, Porsche 911 sau Bugatti Veyron.

    „Dusterul reprezintă esenţa automobilismului. Nicio maşină din lume nu-ţi oferă atât de multă libertate la acest preţ”, aşa este prezentat în emisiune SUV-ul românesc produs la Mioveni. Aceasta nu este singura laudă adusă maşinii, Dusterul fiind menţionat în foarte multe articole pozitive din presa britanică încă de la apariţia modelului pe piaţă.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90