Donaris 930 x 122

piky_sigla

Campionii Apei in Europa

Societatea Apa Canal 2000 SA Pitesti a castigat premiul „Campionul Apei 2009“ pentru continentul Europa in cadrul actiunii Ziua Internationala de Monitorizare a Apei.

Ziua Internationala de Monitorizare a Apei (ZIMA) este un eveniment global de educatie menit sa stimuleze organizarea si implicarea publica in actiunea de protejare a resurselor de apa ale planetei. ZIMA este coordonata de Federatia pentru Mediu si Apa (WEF) si Asociatia Internationala a Apei (IWA).

Societatea Apa Canal 2000 participa la aceasta actiune din anul 2004, antrenand in activitatea de efectuare a analizelor de apa elevi si cadre didactice cu care colaboreaza in cadrul Programului Educational Piky.
Coordonatorii ZIMA au initiat in anul 2009 un program de premiere a participantilor pentru recunoasterea realizarilor remarcabile in ceea ce priveste cresterea gradului de constientizare a aspectelor legate de calitatea apei. Acest program cuprinde doua tipuri de premii, respectiv „Campionul Apei“ si „Superlativele ZIMA“. Premiul „Campionul Apei“ recunoaste nivelul superior de relevanta, efortul educational, suportul si inovatia in promovarea calitatii apei.

Castigatorii sunt desemnati de un juriu international. S-au acordat 12 asemenea premii, cate doua pentru fiecare continent, iar castigatorii au fost anuntati in data de 22 martie, de Ziua Mondiala a Apei.

Mai multe date despre ZIMA, precum si lista cu castigatori sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.worldwatermonitoringday.org .

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3