EcoMoto 930×122

Arges

ARGEȘ: PIAȚA REZIDENȚIALĂ, SCĂDERE MAJORĂ

Argeș: piața rezidențială, scădere majoră. În județul Argeș, suprafaţa clădirilor rezidenţiale pentru care au fost eliberate autorizaţii de construire în octombrie 2016 s-a ridicat la 21,8 mii de mp.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Informația o furnizează Direcția de Statistică, octombrie 2016 fiind cea mai recentă lună în privința căreia există aceste date centralizate oficial.

Potrivit sursei citate, în medie suprafața a fost mai mică cu 2,4%, comparativ cu situația din octombrie 2015. Scăderea a fost cauzată exclusiv de diminuarea majoră (cu nu mai puțin de 21%) a suprafeţei autorizate din mediul urban (municipii și orașe). Asta în timp ce în mediul rural (comune) suprafața locuințelor pentru care au fost eliberate autorizaţii de construire a fost mai mare cu 25,5%.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Comparativ cu luna septembrie 2016, suprafaţa totală a clădirilor rezidenţiale din Argeș pentru care în octombrie anul trecut s-au eliberat autorizaţii de construire a crescut cu 2,2 mii de mp (+10,8%), precizează statisticienii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3