EcoMoto 930×122

Argesul, la Targul de Turism al Romaniei

targConsiliul Judetean Arges va participa, la Targul de Turism al Romaniei. Editia din acest an, cea de a 23-a, este organizata in perioada 25 – 28 martie in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, la Bucuresti. Standul Consiliului Judetean va fi amplasat in Pavilionul Central din cadrul complexului, la parter, acolo unde reprezentantii institutiei vor sta la dispozitia vizitatorilor romani si straini cu informatii despre judet si despre vasta sa oferta turistica.
Amatorii de turism intr-o zona unica din punct de vedere al reliefului si al frumusetilor naturale vor putea afla, de la standul Consiliului Judetean Arges, care sunt punctele de interes in fiecare anotimp, precum si detalii despre organizarea unui sejur pe meleaguri argesene, in perspectiva Sfintelor Sarbatori de Pasti si a minivacantei de 1 Mai.
Targul  de Turism al Romaniei va fi deschis de joi, 25 martie, pana duminica, 28 martie, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo. Programul de vizitare este, de joi pana sambata inclusiv, de la 10 la 18, iar duminica, de la 10 la 16.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90