NOR CURIER 930X122

    faliment

    Argeşul, între primele 10 judeţe la insolvenţe

    Criza economică şi financiară îşi spune în continuare cuvântul în Argeş. Totuşi, se constată o reducere a numărului de insolvenţe faţă de anul trecut, dar chiar şi aşa judeţul nostru se află între primele 10 din acest punct de vedere.

    Judeţul Argeş ocupă locul 7 la nivel naţional din punct de vedere al numărului de firme intrate în insolvenţă în primele 8 luni ale anului în curs.

    Concret, până la finalul lunii august au fost înregistrate peste 410 insolvenţe, ceea ce înseamnă, însă, cu 46% mai puţine decât anul trecut (când erau înregistrate 750 de insolvenţe).

    În prezent, pe primul loc din acest punct de vedere este Doljul, cu 934 de cazuri, iar pe locul 2, Braşovul, cu 933 de insolvențe. Cele mai puţine sunt înregistrate în Călăraşi (doar 23).

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90