New Profesional Consult 930 x 122

    aro

    Aro ar putea fi vandut de cehi in Orientul Mijlociu

    Un fost dealer Aro din Cehia, care a asamblat maşini ale mărcii şi după falimentul uzinei de la Câmpulung este în discuţii cu o companie din Orientul Mijlociu pentru readucerea pe piaţă a mărcii Aro. Firma a cumpărat caroserii şi diverse alte piese noi de Aro, reuşind pe o mică linie de montaj din Cehia, să asambleze maşini Aro şi la doi ani după falimentul constructorului.

    Directorul de business al companiei Auto Max Czech, Miroslav Vejman, a declarat pentru Hotnews ca marca Aro ar putea renaşte în Orientul Mijlociu, chiar dacă, deocamdată, nimic nu este sigur. Compania cehă susţine că ar vrea să readucă pe piaţă brandul Aro, iar pentru asta discută cu o companie din Orientul Mijlociu care ar fi interesată să înceapă producţia. Planurile de viitor nu includ însă şi Câmpulungul, acolo unde Aro s-a născut. „Nu suntem interesaţi de aşa-zisul parc industrial din Câmpulung, însă purtăm discuţii cu un partener care vrea să înceapă producţia într-o ţară în curs de dezvoltare”, susţine  Vejman.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90