New Profesional Consult 930 x 122

arpechim

ARPECHIM BATE DACIA. PRIME GRASE DE CRĂCIUN

Arpechim „bate” Dacia. Prime „grase” de Crăciun.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

Prima de Crăciun la Rafinăria Arpechim Piteşti va fi în acest an de 1.500 de lei brut, potrivit lui Ionel Popescu, liderul sindicatului Rafinorul.

Conform contractului colectiv de muncă, angajaţii, puțini câți mai sunt și în ciuda faptului că rafinăria este închisă (OMV folosind rezervoarele pentru depozitarea țițeiului), au dreptul la o primă anuală de 3.500 de lei, împărţită pe evenimente ale anului (Paşte, Crăciun, etc.).

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Dacia!

La uzina Automobile Dacia din Mioveni, salariații vor beneficia cu ocazia Crăciunului de o primă netă de 1.100 de lei (circa 1.350 de lei brut) şi de tichete cadou în valoare de 80 de lei, precizează pentru ePitești Ion Iordache, vicelider al sindicatului Autoturisme Dacia. Iordache spune că tichetele cadou vor fi transmise pe 18 decembrie.

Pentru prima oară după mult timp, şi cei 115 angajaţi care au mai rămas la Petrochimia Bradu a combinatului Oltchim vor avea primă de Crăciun. Prima va fi echivalentul a 50% din salariul negociat pentru încadrare, la care se vor adăuga tichete cadou de 110 lei pentru salariații care au copii.

În fine, la Nidec Motor Corporation Romania, fosta Ana Imep, fosta Micromotoare, din Ștefănești se va acorda o primă de Crăciun de 400 de lei şi un cadou de 35 de lei din partea sindicatului. Informația ne-o furnizează liderul sindical de la Nidec Motor Corporation Romania, Florin Stănculescu.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3