930X122 MAIA

base-ep_duster2

Basescu: Duster este o masina care merita sa fie cumparata

Presedintele Traian Basescu a intrat astazi in posesia primei masini Duster care a fost vanduta de fabrica de la Mioveni. base_duster_ep La uzina, a fost asteptat de prefectul Gheorghe Davidescu, directorului general Dacia, Jerome Olive, vicepresedintele grupului Dacia Renault, Constantin Stroe, dar si alte oficialitati din conducerea uzinei. La volanul masinii, cu numere provizorii AG 012010, presedintele a precizat: „Am vrut sa fie un semnal, nu numai pentru piata interna, ci si pentru piata internationala, un semnal de incredere pentru productia de la Dacia. Este o masina care merita sa fie cumparata. Merg cu Logan de mai bine de doi ani. Sunt foarte multumit de Dacia Logan. Nu mi-a parut niciodata de bun gust sa circul prin centrul Bucurestiului cu un 4×4. Voi continua sa conduc Dacia Logan. Atunci cand merg pe drumuri grele, la munte sau iarna, voi utiliza Dacia Duster. In cele cateva minute cat am stat in masina, am avut senzatia ca sunt intr-o masina de calitate. Succesul Duster-ului va fi un succes care nu va face altceva decat sa consolideze reputatia marcii Dacia, in Europa si in afara Europei”, a spus Basescu.
base_duster_ep_dacia Autoturismul achizitionat de familia Basescu are culoare rosu-foc, pretul de 17.220 euro, cu TVA inclus, motor diesel 1.5 dCi 110 CP, Euro 5, garantie de 3 ani sau 100 000 km, airbag sofer si pasager, airbaguri laterale fata, ESP si ASR, tetiere de noua generatie, aer conditionat, geamuri electrice fata/spate, comanda 4×4 intuitiva, Pack piele, Pack Look, radio CD MP 3 cu satelit de comanda pe volan.
Este versiunea de top a modelului, iar seful statului a primit cheia de la directorul general al Dacia, Jerome Olive. De precizat ca modelul, varf de gama, 4×4, a fost achitat de Maria Basescu, sotia presedintelui, care a ales si culoarea. {loadposition inside}

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90