Donaris 930 x 122

boc

Boc a aflat ca Dacia are de plata inventatorului eleronului 4 mil. USD

Prefectul Gheorghe Davidescu a explicat ca la intalnirea de vineri a premierului cu oficialii Dacia, unul dintre subiectele atinse a fost acela ale cazului despagubirilor pentru inventatorul eleronului, premierul discutand cu oficialii Dacia despre hotorarea judecatoreasca prin care creatorul acestui eleron a fost indreptatit sa primeasca peste 4 milioane de dolari.
Dacia pierdut pe fond, la Tribunalul Bucuresti, procesul cu inventatorul elerenolui, pitesteanul Romica Sandu. Automobile Dacia si A.V.A.S, trebuie sa-i plateasca subinginerului despagubiri in valoare de 4,08 milioane dolari, din care 1.467.000 dolari reprezinta numai dobanzile acumulate timp de 12 ani.
“Dacia mai are doua cai de atac, la Curtea de Apel si la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cei din conducere au cerut ca procesul sa nu se derulexe cu imixtiunea puterilor”, a precizat prefectul.{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3