Donaris 930 x 122

    visoiu

    Bogatasii Argesului

    Oamenii de afaceri Valentin Vişoiu, Ion Lazăr şi Virgil Dumitru se regăsesc în clasamentul „Forbes 500 miliardari”. Patronul Conarg, Valentin Vişoiu, a cărui avere este estimată la 60-63 milioane euro, ocupând în clasamet locul 82, este considerat a fi cel mai mare botagaş al judeţului.

    Grupul Conarg a terminat 2009 cu o cifră de afaceri de circa 66,1 milioane euro, mai mică cu 20% faţă de 2008 şi un profit net de aproximativ 16,9 milioane euro, în creştere cu 20%.
    Speranţe în… Dacia
    Ion Lazăr, care derulează afaceri în transporturi, industrie petrolieră, logistică, imobiliare, dar şi sport, are o avere estimată la 30 milioane euro, clasându-se pe locul 172. În 2009, grupul Lazăr, care asigură, printre altele şi transporturile produselor de la Dacia, a avut vânzări mai mici cu circa 30% faţă de anul anterior.
    ion_lazar2
    Ion Lazăr mai deţine prin intermediul International Lazăr un pachet minoritar de acţiuni la Hoedlmayer Lazar, un joint venture între Hodlmayr International şi International Lazăr Company, realizat în 2002.
    Cu 24 milioane euro avere estimată, Dumitru Virgil ocupă locul 218 în clasamentul realizat de revista financiară. Preşedintele Camerei Oamenilor de Afaceri din Argeş are afaceri în construcţii, industrie petroliera şi turism, fiind, printre altele, şi patronul Comesad.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    • sdere spune:

      APEL UMAMITAR..:Fac un apel la cei cu suflet, la oameni care stiu sa ofere nu ptr faptul ca au prea mult, ci ptr ca stiu exact ce inseamna sa nu ai nimic, va rog din inima datimi o sansa sa simt ca mai pot trai. Nu am cerut nici-odata nimic nimanui dar acu am ajuns in pragul disperari, si sunt nevoit sa apelez la semeni, si sper ca intro zi sa pot fi si eu in pozitia de a putea ajuta pe cineva, sa pot face un suflet fericit asa cum si altii ma vor face pe mine, in acest moment cumplit al vietii, va roog din suflet sa nu fiti indiferenti la povestea mea spusa pe scurt, va scriu din suflet asa cum simt si asa cum traesc, multumim din suflet la toti cei ce vor citi acest mesaj al meu. Am suferit de 2 ori accidente din trunchiul cerebral[paralizie] am suferit de 2 ori infarct miocardic antero-septal, am reumatism poliartrita reumatoida, am Diabet foarte complicat cu insulina de 2 feluri, am ajuns sa mai pot merge cam 20 metri apoi tre-sa fac o pauza stie doar Dumnezeu totul despre viata mea, sotia este f bolnava cardiovascular avem si un copil minor la scoala, si singura sursa de venit este o pensie pe caz de boala care-i de 600 lei, de aceea va rog sa ne ajutati asa cum puteti dv chiar si un colet cu ceva alimente near fi de folos, pt siguranta corespondentei mele am adresa la: oficiul postal 1 casuta postala 95 localitatea vaslui-romania, sau cont la raiffaisen bank romania nr 1059026 lei ptr mihai feraru tel 0040761887298 sau western-union. A-R.
      Dumnezeu sa fie cu voi.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3