930×122 CAPRA 5

bratu

Bratu anunta: sunt bani pentru profesorii argeseni!

Pitesti.10 martie 2010.
Pornind de la faptul ca in mai multe judete sindicalistii din invatamant ameninta cu miscari de protest din cauza neplatii salatiilor si a unor sporuri, conducerea Inspectoratului Scolar Arges a dorit sa clarifice situatia la nivelul judetul nostru.

Astfel, cadrele didactice din Arges nu au motiv de ingrijorare privind plata drepturilor salariare pe urmatoarele doua trimestre si nici nu exista semnale din partea sindicatelor referitor la vreun protest ori vreo greva. In plus, inspectorul general Gabriel Bratu spune ca in urma valului de disponibilizari din invatamant care urmeaza sa se petreaca in toamna acestui an se vor face economii substantiale care vor putea acoperii salariile profesorior pentru ultimul semestru al anului. Bratu mai spune ca pe langa surplusul de bani care se va crea in urma desfiintarii a peste 500 de norme in Arges, este foarte posibil ca Inspectoratul sa primeasca fonduri suplimentare in urma rectificarilor de buget care vor avea loc spre sfarsitul anului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90