New Profesional Consult 930 x 122

brd

BRD schimba comisioanele pentru rambursare anticipata

La BRD, comisioanele pentru rambursarea anticipată a creditelor imobiliare/ipotecare cu dobândă variabilă sunt diferenţiate în funcţie de perioada la care se face restituirea acestora şi nu pot fi mai mici de 25 de euro.

Comisionul este 5%, dacă rambursarea se face în primii 2 ani de la semnarea acordului de împrumut, de 4%, dacă aceasta este făcută între 2 şi 10 ani de la contractarea creditului şi de 3%, dacă plata se face între 10 şi 20 de ani. Dacă un credit este rambursat înainte de termen, dar după 20 de ani de la semnarea contractului, atunci comisionul este de 1%. Aceste condiţii se aplică şi pentru creditul punte Habitat Extra, în cazul rambursărilor parţiale.

Creditul imobiliar cu dobândă fixă are un comsion de rambursare anticipată de 5% indiferent de momentul la care se face aceasta.

Pentru creditul de consum fără garanţii Expresso/Expresso de Primăvară, comisionul de rambursare anticipată este de 5%, dacă rambursarea se face în primii 4 ani de la semnarea contractului, iar dacă rambursarea se face în intervalul de 4 – 7 ani, atunci comisionul este de 3%. Dacă plata în avans se face în intervalul de 7 – 10 ani, comisionul este de 1%.

Tot în funcţie de perioada în care se face rambursarea, variază şi comisionul pentru creditul Expresso NonStop. Acesta este de 5% pentru plata în avans în primii 2 ani, de 4% pentru intervalul 2 – 5 ani, de 3% pentru intervalul 5 – 15 ani şi de 1 % pentru rambursarea soldului rămas după 15 ani de la semnarea contractului.

sursa: money.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3