Donaris 930 x 122

lansareduster

Cinci Duster puse la bataie

Cel mai nou produs al constructorilor de la Mioveni, Dacia Duster, va ajunge in toata reteaua comerciala a uzinei, incepand de maine. Cu acesta ocazie, in perioada 15 – 18 aprilie, intre orele 9 si 19 se va derula operatiunea Porti Deschise. Dacia va organiza „Jocul cheii“ si o tombola in urma caruia pot fi castigate cinci Dacia Duster de 1,6 l, 16 valve si 105 cai putere, versiunea 4×2 (tractiune fata), de culoare bleu navy.

Concret, au fost distribuite 500.000 de pliante care contin cate o cheie, acestea putand fi gasite in presa nationala si in toate show-room-urile Dacia. Doar patru chei vor fi norocoase, iar participantul la joc a carui cheie se va rasuci in contact si va porni motorul uneia dintre masinile expuse, va deveni fericitul posesor al respectivului Duster.
Cei care nu nu vor avea succes, au sansa de a participa la o tombola al carei mare premiu va fi cel de al cincilea Duster pus la „bataie“ de catre organizatori.
Actiunea dovedeste consecventa si abilitatea conducerii Dacia si a constructorilor de la Mioveni de a-si atrage noi clienti, carora le pun la dispozitie un produs care ofera un raport pret/prestatie imbatabil. Primul cumparator al Daciei Duster a fost presedintele Traian Basescu, care si-a achizionat un model varf de gama, care a costat aproximativ 17.000 euro, cu TVA inclus.
{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90