NOR CURIER 930X122

    dn73_campulung

    CNADNR, licitatie in bataie de joc la DN 73

    Deşi a trecut mai bine de jumătate de an de când USL are un ministru la Transporturi, la CNADNR treburile le fac tot pedeliştii.

    Lipsă totală de transparenţă şi acelaşi stil plin de suspiciuni ca la scoatearea la licitaţie a tronsoanelor deja adjudecate la DN 73, a fost repetată şi pentru cei 10 km din Drumul Groazei scos recent la licitaţie.
    După ce autorităţile locale au depus eforturi ca Guvernul să asigure banii pentru proiectare şi execuţie pentru acest tronson scos din cărţi de fosta guvernare, CNADNR îşi bate joc din nou de argeşeni. Cei 10 km au fost licitaţi, la fel ca şi ceilalţi, pe loturi, deşi este vorba despre acelaşi drum.
    Astfel, la licitaţie au participat SC Tel Drum SA, Vamibero Holding, cu susţinere de la Aglomancha Empresa Constructor, Asocierea Straco şi General Trust Argeş şi Geocor SRL. După ce şi-a retras utilajele şi oamenii de pe DN 73, pentru că ministerul nu a achitat din datoriile pentru ceea ce s-a executat până acum, Straco nu a mai plusat nici pentru tronsoanele deja existente. Cele mai bune oferte au fost depuse, în aceste condiţii, de Vamibero Holding – 2,57 milioane euro – pentru km 1-7 şi de Gecor – 0,56 milione euro – pentru km 11-14.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90