930 x122 grota rece

    uzina-dacia-sectia-asambl

    Conducerea Renault, mulțumită de uzina Dacia din Mioveni

    Conducerea Renault se arată mulțumită de evoluția fabricilor sale din România și Maroc.

    Potrivit Mediafax, Carlos Tavares, directorul operațional al companiei franceze, a declarat că unitățile Renault din cele două țări devin competitive în ceea ce privește prețurile de producție. Tavares a făcut declarația într-o conferință de presă organizată în Istanbul, afirmând că, în comparație cu România și Maroc, s-ar putea ca Turcia să nu mai fie un punct de referință pentru costuri reduse. Fabrica Renault din Turcia va produce în acest an cu 20.000 de mașini sub capacitatea sa maximă, respectiv 340.000 de autovehicule.

    Uzina „Automobile Dacia” din Mioveni (Argeș) se află în competiție cu fabrica din Tanger (Maroc). O bună bucată de vreme s-a vorbit despre posibilitatea ca Renault să mute în Maroc o parte a producției din Mioveni, datorită costurilor mai mici cu salarizarea și cu transportul. Declarația lui Carlos Tavares este, însă, de bun augur pentru „Automobile Dacia” și pare a infirma, cel puțin deocamdată, temeinicia acestei temeri a angajaților și a autorităților din Argeș.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90