930 x122 grota rece

alfred

CONTRACT DE 20 DE MILIOANE DE EURO PENTRU ICN

Cristian Gentea, director general RATEN și consilier local la Pitești, anunță că azi a semnat un contract de finanțare de 20 milioane euro pentru platforma ICN de la Mioveni.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

“Astăzi, la Ministerul Fondurilor Europene, în prezența d-lui ministru Marcel Boloș, am semnat un contract de finanțare, pe fonduri europene, de 20 de milioane de euro. Un proiect ambițios, de anvergură, „uriaș” pentru energetica nucleară, pentru Argeș, pentru țara noastră!

Este, practic, prima etapă pe calea implementării proiectului reactorului ALFRED, care se încadrează perfect în cerințele dezvoltării durabile a sistemului energetic românesc. Vor fi create locuri noi de muncă, iar absolvenții vor fi tentați să lucreze la o premieră la nivel mondial.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Domnul ministru a fost foarte interesat și a promis că în perioada următoare va veni la Institutul din Mioveni.

Vă mulțumesc, domnule ministru, și vă așteptăm cu mare plăcere! Să faceți cât mai multe lucruri precum acesta pentru România!”, a spus Cristian Gentea.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3