Donaris 930 x 122

    duster

    Iată cu ce vine noul Duster!

    Noul Duster, prezentat astăzi la Salonul Auto de la Franfurt, Germania, le oferă o serie de surprize potenţialilor clienţi. „Dacia” a adus modificări atât aspectului exterior, cât şi aspectului interior.

    În partea frontală se remarcă noul calandru cu bandouri orizontale cromate şi o nouă grilă a radiatorului, încadrată de blocuri optice redesenate, care integrează de acum şi lumini de zi. Noile bare de pavilion longitudinale, care poartă inscripţia Duster, accentuează caracterul de SUV al maşinii.

    Jantele de aluminiu, cu aspect „dark metal”, de 16″, alături de pneurile „Mud and Snow”, fac parte dintre schimbările aduse de noua generaţie. În partea din spate, noile blocuri optice reiau linia stilistică a părţii frontale, în special prin prezenţa elementelor cromate. O nouă culoare, Gris Comète, este de acum disponibilă pentru noua Dacia Duster.

    La interior, planşa de bord a fost aproape complet redesenată şi dispune acum de o consolă centrală, încadrată de două baghete verticale. Noua Dacia Duster vine cu o echipare mai bogată, care include sistem de infotainment MEDIA NAV, cu bluetooth şi sistem de navigaţie încorporat (în funcţie de versiune) sau Dacia Plug & Radio, un sistem multimedia simplu şi eficient, care include radio, CD player cu MP3, Bluetooth şi prize USB şi Jack.

    În plus, noul Duster este disponibil cu regulator/limitator de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele, închidere centralizată a portierelor la plecare şi indicator al temperaturii exterioare, dotări care păreau de necrezut pe prima generaţie a Duster. Butoanele de acţionare a geamurilor electrice sunt poziţionate în premieră pe panourile portierelor şi dispun de comandă cu impuls pe partea şoferului. Noua Dacia Duster oferă un spaţiu interior sporit şi un volum de încărcare al portbagajului ce poate atinge 475 de litri (în funcţie de versiune), precum şi posibilitatea de a transporta obiecte de până la 2, 70 metri lungime (cu bancheta spate rabatată). Spaţiile de depozitare disponibile la interior au un volum de până la 3,3 litri.

    Noua Dacia Duster este echipată (încă de la primul nivel de echipare) cu airbag-uri frontale şofer şi pasager, precum şi cu airbag-uri laterale cap-torace. Mașina inaugurează în gama Dacia motorul pe benzină 1.2 TCe 125 CP, ceea ce face din acest SUV cel mai puternic model produs vreodată la Mioveni.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90