930×122 CAPRA 5

melisron

CUMPĂRĂTOR PENTRU HIPERMARKETUL PIC

Cumpărător pentru hipermarketul PIC. Dezvoltatorul imobiliar Melisron, controlat de Liora Ofer, descendenta celei mai bogate familii israeliene cu rădăcini româneşti, testează posibilitatea preluării unor centre comerciale în municipiul Brăila, declară pentru revista Capital surse din piaţa imobiliară.

Citiți și: Se deschide un nou supermarket în Pitești, în fosta locație PIC

Potrivit surselor citate, Melisron are în vedere trei proprietăţi din Brăila: mall-ul Armonia şi centrele comerciale Metro şi PIC, toate închise în ultimii ani.

Hipermarketul PIC din Brăila, care făcea parte din reţeua dezvoltată de fraţii Ilie şi Cornel Penescu din Piteşti, a fost scos la vânzare în procedură de faliment la un preţ de pornire de 2.890.000 de euro prin lichidatorul PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services. Magazinul a fost deschis în 2007 şi închis doi ani mai târziu. (Foto: capital.ro)

Citiți și: ACCIDENT CU MAŞINA LUI PENESCU!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90