930 x122 grota rece

    dacialogan

    Cutie automata pentru Logan si Sandero

    Pitesti. 20 august 2010.
    Pentru prima data in Europa, modelele Dacia Logan si Sandero vor fi oferite si in varianta de echipare cu transmisie automata. Principala piata tintita de cei de la Renault este cea ruseasca, si de aceea francezii au ales Salonul Auto de la Moscova pentru a le prezenta publicului, scrie autoreleaseinfo.com. Salonul auto din capitala Rusiei va debuta la 25 august, iar masinile ar putea fi oferite spre vânzare chiar de luna viitoare.
    Pana in prezent transmisia automata a mai fost folosita de Uzina Dacia la Nissan Aprio, numele sub care Loganul este comercializat in Mexic, este vândut si in varinta cu transmisie automata, cu o cutie obisuita cu patru rapoarte, des utilizata de Renault-este prezenta si pe Clio. De asemenea, sub sigla Renault, Loganul cu transmisie automata este vandut si in tarile arabe, cu acelasi tip de cutie.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90