New Profesional Consult 930 x 122

dacia_duster2

Dacia – cea mai ieftina de intretinut, pentru francezi

Automobilele Dacia au urcat pentru prima data pe locul al treilea in clasamentul celor mai fiabile masini in randul automobilistilor francezi, potrivit anchetei anuale a publicatiei UFC-Que Choisir, publicata in editia de ianuarie, potrivit AFP. Pe primele doua locuri se plaseaza in continuare doua marci japoneze din cadrul grupului Toyota: Daihatsu, cu un indice de fiabilitate de 96,02%, si Lexus, cu 94,13%. Dacia se plasează pe pozitia urmatoare, cu 92,61%.
Conform Money.ro, modelul break Dacia Logan MCV, cu cinci sau sapte locuri, este cel mai popular al constructorului auto roman in Franta si se situează pe locul al doilea în clasamentul automobilelor familiale, dupa Honda Accord. Dacia se plasează pe locul intai in clasamentul masinilor ce necesită cele mai mici costuri de intretinere. Astfel, cheltuielile anuale pentru intretinere si reparatii sunt estimate la 130 euro in cazul automobilelor Dacia, comparativ cu 229 euro în cazul Mazda si 230 euro pentru Ford, potrivit anchetei UFC-Que Choisir.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90