NOR CURIER 930X122

dusterdacia03

Dacia Duster ia viza de SUA. Sub sigla Nissan

Cel mai nou model fabricat la Mioveni, Dacia Duster, ar putea ajunge in showroomurile din Statele Unite ale Americii. In showroomurile Nissan, mai exact.

Conform revistei britanice Autocar, o sursa apropiata Renault a declarat ca in viitorul apropiat constructorul francez de la Mioveni ar putea comercializa SUV-ul Duster sub sigla Nissan. Sursa citata de Autocar a specificat ca SUV-ul vandut in acest moment cu sigla Dacia, ar putea fi vandut sub denumirea Nissan Duster pe acele piete unde prezenta constructorului nipon are o reprezentare mai mare decat Renault.
Piata principala vizata este cea din Statele Unite dar şi unele zone din Africa.Aceasta practica nu reprezinta o noutate in cadrul Alientei Renault – Nissan, pe unele piete modelele Logan şi Sandero fiind deja vandute sub sigla Renault, nu Dacia.
Sursa publicatiei britanice s-a aratat totusi sceptica in privinta capacitatii actualelor linii de productie de a sustine, in viitorul apropiat, un proiect de o asemnea anvergura.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3