New Profesional Consult 930 x 122

    dacia_uzina

    Dacia, tot pe primul loc

    Dacia se mentine pe primul loc in topul vanzarilor de masini in Romania. Masinile produse la Mioveni, in Arges, ocupa in continuare locul I in preferintele cetatenilor gratie raportului pret calitate si programului guvernamental de innoire a parcului auto, Rabla.

    Vanzarile de autoturisme noi au scazut in primele opt luni ale anului cu 26,5%, potirvit unui raport al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) citat de publicatia Bursa.

    Marca cea mai vanduta de autoturisme in luna august a fost Dacia, cu 1.836 autoturisme. Pe locul secund s-a situat Wolkswagen, cu 737 autoturisme si pe locul trei Renault cu 612 unitati.

    In ceea ce priveste situatia pe primele opt luni, pe primul loc cea mai bine vanduta marca de autoturisme este tot Dacia, cu un numar de 22.451 autovehicule. Pe locul secund se afla Renault, cu 5.614 autoturisme, iar pe locul al treilea Ford, cu 5.584 de masini.

    Si pe plan extern Dacia face furori, vanzarile fiind la un nivel neasteptat de bun mai ales o data cu lansarea modelului Duster. Se estimeaza insa ca acest avant al vanzarilor mai mai inregistra scaderi. Pentru a contracara insa aceasta tendinta, producatorul auto de la Mioveni se pregateste sa lanseze noi modele pe piata.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3