EcoMoto 930×122

    logan_dacia

    Efectul Titu: Dacia va vinde Logan mai ieftin

    Pitesti. 16 septembrie 2010.
    Reprezentantii Dacia au declarat, la inaugurarea Renault Tehnologie România de la Titu, ca pretul viitorului Logan va scadea. Directorul programului Logan, Gerard Detourbet, spune ca platforma Logan are acum acoperire globala si asta permite negocierea cu multi furnizori. Drept urmare, pretul va fi mai mic.

    Gerard Detourbet, seful proiectului Logan, a declarat la inaugurarea Centrului de cercetare de la Titu ca noul Logan va fi un raspuns pentru competitia care se anunta puternica in urmatorii ani pe segmentul low cost si ca noul model va pastra atuurile actualului Logan. Adica, pret mic, spatiu generos si intretinerea ieftina, dar cu un design mai modern si anumite aspecte tehnice imbunatatite, cum ar fi zgomotul la rulare.
    Patrick Pelata, director operatiuni Renault a declarat ca la Titu se vor dezvolta viitoarele modele Dacia bazate pe platforma tehnica de la Dacia Logan. Acest proiect de la Titu a demarat acum 14 luni si pâna in august 2011 va fii dus la bun sfârsit, la cele mai inalte standarde. De asemenea, sunt finalizate si pistele de incercare pentru modelele Dacia Renault. Aici isi desfasoara activitatea in prezent 85 de oameni, dintre care 53 de romani, care s au ocupat inca de la inceput de proiectul Titu. Pista de incercari are o lungime totala de 32 de kilometrii.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90