New Profesional Consult 930 x 122

campulung

DANIEL CONSTANTIN, ÎN ARGEȘ: „VREM 100% ABSORBȚIE PE PNDR!”

Ieri vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost în Curtea de Argeş şi Câmpulung Muscel. Împreună cu reprezentanţi ai Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia şi ai Autorităţii de Management a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, ministrul a participat la o conferință despre maximizarea impactului finanțărilor europene la nivelul strategiilor de dezvoltare locală.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

„Am vrut să discutăm concret ce putem să facem astfel încât să grăbim procesul de absorbţie. Vrem să vedem cum reuşim să ajungem la nivelul de contractare şi de absorbţie al Programului Național de Dezvoltare Rurală. Ne dorim ca până la finalul anului 2015 să ajungem la un grad de absorbţie de 100%! Suntem la începutul unui drum extrem de important pentru România, acela de a atrage fondurile din perspectiva exercițiului financiar 2014-2020. Cred că este foarte important să le prezentăm potenţialilor beneficiari ce măsuri vor fi deschise, când vor fi deschise şi în ce condiţii vor fi deschise, astfel încât să ne asigurăm că pe viitorul exerciţiu vom avea o rată de absorbţie foarte bună, dar în primul rând că vom avea investiţii care se vor face în diverse domenii de activitate, investiţii faţă de care îmi exprim convingerea că vor aduce creştere economică şi locuri  de muncă.”, a declarat Daniel Constantin în conferinţa de presă organizată la Primăria Câmpulung.

Discuţiile purtate în Câmpulung au ajuns şi în domeniul politicii. Întrebat de funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeș care încă este ocupată de un membru PNL (Constantin Polexe), Daniel Constantin, de această dată în calitatea sa de președinte PC, a răspuns: „Negociem o dată şi atât! Cred că suntem oameni serioşi, există angajamentul politic să fie un reprezentant al PC în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.” Urmează ca PC să-l nominalizeze pe Cornel Lazăr, liderul conservatorilor argeșeni, pentru această funcție.

Citiți și: Încă un accident! O femeie este rănită, trei mașini – lovite!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3