Donaris 930 x 122

    daniel-constantin3

    Daniel Constantin a dat detalii în Argeș despre programul PNDR

    Programul Național de Dezvoltare Rurală pentru perioada 2014-2010 a fost principalul subiect al întâlnirii pe care ministrul Agriculturii a avut-o astăzi cu fermieri și oficialități locale din Argeș.

    Daniel Constantin le-a oferit detalii și lămuriri despre conținutul programului celor care au participat la dezbaterea desfășurată la Căminul Cultural din comuna Albota. Amintim că Daniel Constantin este și deputat PC de Argeș. Gazdă a fost primarul localității, Ion Dumitru.

    La întâlnire au mai fost prezenți, printre alții, prefectul județului, Cristian Soare, senatorii PNL de Argeș Ion Popa și Theodor Nicolescu, președintele filialei județene a Partidului Conservator, Cornel Lazăr, și Constantin Polexe, vicepreședinte al Consiliului Județean.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3