930×122 CAPRA 5

copos

Director nou la ANA MEP

Omul de afaceri George Copos, fost senator de Arges al Partidului Conservator, a decis sa schimbe conducerea uneia din fabricile detinute la Pitesti. Este vorba de Ana Mep, societate care, alaturi de Ana Trans si Ana Imep face parte din grupul de firme Ana Group.

Copos a decis sa il schimbe pe directorul de la Ana Mep, Paul Tomescu, cu unul dintre inginerii angajati la Ana Imep, Florea Stan. Schimbarea a fost determinata de ceea ce Copos a numit „necesitatea unui management mai performant”. Paul Tomescu a parasit compania. In schimb, George Copos merge in continuare pe mana directorului Gheorghe Badescu la conducerea Ana Imep, fiind multumit de rezultatele obtinute de acesta. Grupul de firme Ana a inceput sa isi redreseze deja activitatea, aparand comenzi din strainatate, in special din Franta.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3