EcoMoto 930×122

Arges

lei-ron-bani

DUPĂ MULT TIMP! ÎN ARGEȘ, CÂȘTIGURI SALARIALE PESTE MEDIA NAȚIONALĂ

Direcția Județeană de Statistică a comunicat astăzi informații despre câștigurile salariale medii în Argeș și la nivel național din ultima lună a anului trecut.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

După o lungă perioadă de timp, în decembrie 2014 în Argeș s-a câștigat din salarii peste media națională. Câștigul salarial mediu brut în Argeș a fost în decembrie de 2.624 de lei, cu 42 de lei mai mult decât media națională, iar netul, de 1.900 de lei, cu 34 de lei peste aceeași medie.

În decembrie anul trecut argeșenii au câștigat net, în mână, din salarii mai mult cu 203 lei (+12%) decât în noiembrie același an și cu 179 de lei (+10, 4%) decât în decembrie 2013.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Creșterile s-au datorat în special primelor de Crăciun, dar și producțiilor sau încasărilor mai mari ale firmelor la care lucrează argeșenii.

Pe sectoare economice, în Argeș în decembrie anul trecut cel mai mare câștig salarial mediu net a fost în industrie și construcții: 2.247 de lei. În agricultură și silvicultură netul s-a ridicat la 1.808 lei, iar în servicii, la 1.477 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90