New Profesional Consult 930 x 122

    dacia-duster-van-conversion-1

    Duster in varianta VAN

    dacia-duster-van-conversion-2
    Dintr-un motiv greu de inteles, atat estetic cat si ingineresc, compania austriaca Fiskales a reusit sa transforme SUV-ul Duster intr-un van, potrivit autoevolution.com.

    Austriecii au obtinut o capacitate de incarcare de 1.636 de litri si o incarcatura de 425 kg. Pretul de vanzare este de 12.508 euro, pentru varianta de motorizare pentru motorizarea de 1,6 litri 16V. Compania promite sa faca acest lucru si pentru motorizarea 1,5 dCi. Practic austriecii au copiat simpla idea prin care si Loganul a fost transformat in van, adica au scos scaunele din spate si au acoperit geamurile din portiere spate cu tabala. Scepticii spusn ca indiferent cum ai privi acesta masina, Dusterul nu are alura de VAN pentru ca nu a fost proiectat pentru asa ceva.
    In alta ordine de idei, inginerii francezi de la Dsuterteam au observat ca, printre optiunile de care Dacia Duster nu beneficiaza se numara si tempomatul.Pentru multi dintre conducatorii auto care obisnuiesc ca parcurga distante lungi, acest instrument electronic pentru controlarea vitezei masinii a devenit indispensabil. Pe langa stabilirea vitezei de coraziera, el permite soferului sa-si odihneasca piciorul drept (acceleratia nu mai trebuie tinuta apasata) si sa nu depaseasca limita de viteza.
    Cum de lipsa acestei optiuni s-au plans mai multi utilizatori de Duster din Franta, cei de la Dusterteam au aflat ca pretul acestui echipament variaza intre 300 si 400 de euro (pret pentru Franta) care include si montajul. Apare insa o problema: producatorul masinii nu recomanda instalarea dispozitivului si, in cazul in care soferul se incapataneaza sa-l monteze, risca sa piarda garantia masinii.sursa:money.ro {loadposition emag}

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90