930×122 CAPRA 5

lisa draxlmaier

E OFICIAL! NOTIFICARE DE LA LISA DRAXLMAIER PITEȘTI

E oficial! Notificare de la Lisa Draxlmaier Pitești. Conducerea de la Lisa Draxlmaier Pitești a notificat oficial Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Argeș cu privire la disponibilizarea angajaților societății.

Citiți și: COVID-19 LA LISA DRAXLMAIER. POZIȚIA OFICIALĂ A COMPANIEI

Directorul Agenției, Nicolae Bădescu, precizează pentru ePitești că notificarea a fost transmisă marți, 2 mai 2017, și că, potrivit documentului, 885 de salariați de la Lisa Draxlmaier vor fi disponibilizați cu data de 1 iunie 2017. Disponibilizații vor primi salarii compensatorii.

Administrația de la Lisa Draxlmaier Pitești le-ar fi făcut tuturor salariaților care urmează să fie disponibilizați oferte de angajare la alte două firme pe care Draxlmaier le are în proprietate. Majoritatea ar fi refuzat, însă, optând pentru salariile compensatorii care vor fi acordate.

Citiți și: PALIDĂ CONSOLARE LA LISA! CE PRIMESC SALARIAŢII

Amănunte despre situația de la Lisa Draxlmaier Pitești, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90