930×122 CAPRA 5

uzina-dacia-sectia-asambl

Efectul Duster. Dacia cheama angajatii la munca si in weekend!

Pitesti. 3 martie 2010.
Jerome Olive, directorul general al companiei Dacia, a anuntat ca incepand din acest weekend, muncitorii uzinei Dacia din Mioveni vor lucra si in ziua de sambata, in doua ture, pentru a creste capacitatea de productie. Uzina la Mioveni si-a propus o cadenta mai mare de productie, o pondere importanta în aceasta cifra revenindu-i modelului Duster pentru dezvoltarea caruia Dacia a cheltuit aproape 300 de milioane de euro.
In prezent, cadenta de productie la Mioveni este de 1.350 de unitati pe zi, insa incepand din martie zilele de lucru se vor extinde si la zilele de sambata, cand se va munci in doua schimburi. Uzinele Dacia au capacitatea de a produce 350.000 de masini in fiecare an, iar incepand din perioada urmatoare productia se va concentra pe noul model Dacia Duster. Pe langa modelul Duster lansat marti la Geneva, Dacia mai produce modelele Logan Berlina, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick-up, Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3