NOR CURIER 930X122

budapesta

eMAG, investiție de 87 milioane de euro!

eMAG, investiție de 87 milioane de euro!

Citiți și: Cadoul de primăvară perfect pentru doamnele pasionate de lucrul manual

eMAG, unul dintre cele mai valoroase brand-uri românești, are planuri mărețe și pe alte piețe.

Profit.ro anunță că eMAG construiește în Ungaria cel mai mare centru logistic pentru e-comerț din Europa Centrală și de Est. Va fi amplasat în apropiere de Budapesta, iar investiția se ridică la 35 de miliarde de forinți (aproximativ 87 milioane de euro).

Citiți și: Secretul amenajării bucătăriei: unde plasezi aragazul?

Noul centru logistic va avea peste 100.000 de metri pătrați, iar el va deservi clienți din Ungaria, cât și din piețele din Germania, Croația, Slovenia, Slovacia, Austria și Republica Cehă.

Vorbim chiar despre primul depozit pe care retailerul îl construiește în afara României rezultat din fuziunea dintre subdivizia eMAG din Ungaria și rivalul local – Extreme Digital.

Lucrările au început deja, sunt realizate de Baupartner Construct, aceeași firmă care a construit mai multe depozite pentru eMAG, și ar urma să se încheie până la Crăciun.

Depozitul va fi situat în Dunaharaszti, în apropiere de Budapesta, iar eMAG beneficiază chiar și de un sprijin nerambursabil în valoare de 4.8 miliarde de forinți (12 milioane de euro). Banii vin din partea HIPA, agenția ungară pentru promovarea investițiilor.

În plus, pe lângă investiția de 35 miliarde de forinți, vor fi investiți și peste 5 miliarde de forinți în echipamente logistice cu un grad ridicat de automatizare.

Vor fi angajate în acest centru logistic peste 350 de persoane în primul an de funcționare, numărul angajaților urmând să ajungă la aproximativ 600 în patru ani.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • lIlI spune:

    Unde gasim si noi un sprijin de 12 milioane de euro nerambursabili? Iau bani de la stat sub pretextul ca creeaza locuri de munca si apoi se pise pe angajati. Le da salariul minim si ii da afara cand se satura si baga altii tot pe salariul minim si tot asa. Sclavie pe banii statului. Peste tot guverne corupte si populatia ca deobicei, si baturi si cu banii luati.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3