EcoMoto 930×122

    lei-ron-bani

    EXCLUSIV! Restanţele argeşenilor la bănci, la maximul istoric!

    Conform celui mai recent raport al Băncii Naţionale a României, valoarea restanţelor argeşenilor la bănci a atins cote record în luna septembrie a anului în curs. Valoarea totală a restanţelor la creditele în valută şi în lei este cea mai mare din istorie!

    Astfel, la un volum total de creditare de 4,8 miliarde de lei, suma restantă de plată a ajuns la 684,2 milioane de lei! Din această sumă, 355,1 milioane de lei sunt datoriile în moneda naţională şi 684,2 milioane de lei sunt datoriile la creditele în valută (în echivalent). Faţă de anul trecut, în aceeaşi perioadă, restanţele au explodat, pur şi simplu. Valoarea restanţelor în lei ajungea în septembrie 2012 la suma de 270 de milioane de lei, iar cea în valută la 260 de milioane de lei.

    Dacă ne referim la luna august a anului 2013, în interval de numai 30 de zile restanţele în lei au urcat cu 25 de milioane de lei, iar cele în valută au scăzut cu 16 milioane de lei (în special ca urmare a executărilor silite).

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90