930 x122 grota rece

exportatori_005

Exportăm mai multă îmbrăcăminte

Exporturile din luna noiembrie, ultima lună cu date statistice disponibile, realizate de firmele din Argeş a fost de 440 milioane de euro, cea mai importantă pondere având-o exporturile de maşini şi echipamente electrice. Cu toate acestea, sunt şi alte sectoare de activitate care au generat exporturi consistente.

Datele arată că cele mai mai mari creşteri ale exporturilor s-au înregistrat la încălţăminte, pălării, umbrele şi articole similare (de 2 ori), materii textile şi articole din acestea (+65,7%), produse de lemn, plută şi împletituri din nuiele (+63,8%), produse ale industriei chimice şi ale industriilor conexe (+46,0%), metale comune şi articole din acestea (+45,0%) – fier vechi, produse vegetale (+41,2%), ş.a.

Valori mai mici ale exporturilor comparativ cu luna octombrie 2010 s-au înregistrat la secţiunile: produse minerale (-92,9%), animale vii şi produse animale (-66,7%), articole din piatră, ciment, ceramică, sticlă şi din alte materiale similare (-27,8%), pastă de lemn, deşeuri de hârtie sau de carton; hârtie şi carton şi articole din acestea (-1,0%).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90