New Profesional Consult 930 x 122

dacia_renault_sigla

Firma franceza care lucreaza pentru Dacia- scandal major in Franta

Sindicalistii unei fabrici de textile auto din departamentul Marne acuza conducerea companiei Trèves de dumping social, dupa ce a mutat linia de productie in orasul aradean Curtici, doar pentru ca in Romania forta de munca este mai ieftina. Societatea a starnit un scandal imens, pentru ca, acum un an, a anuntat inchiderea fabricii din Franta, pentru a o reloca in Spania si Portugalia. A preferat in schimb Romania, iar sindicalistii francezi au inteles ca miscarea era de dinainte stabilita. Mai mult, masura mutarii in Romania contravine unei dispozitii guvernamentale prin care firmele din industria auto, sprijinite cu bani publici pe fondul crizei, nu pot face delocalizari.
Reprezentantii companiei Treves dezmint acuzele angajatilor si afirma ca productia fabricii Trevetex din Curtici e destinata strict autoturismelor Dacia, fabricate in Romania si ca, mai mult, contractele onorate de fabrica aradeana dateaza de dinaintea deciziei de inchiderea celei din Franta.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90