930×122 CAPRA 5

Arges

FIRME DIN ARGEȘ, EXECUTATE SILIT

Firme din Argeș, executate silit. Administraţia Județeană a Finanţelor Publice Argeş a transmis Prefecturii un raport de activitate pe primele 6 luni ale acestui an.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit documentului, față de aceeași perioadă din 2016 încasările la buget de la datornicii către stat au crescut cu peste 13%. „Secretul”? Executarea silită a firmelor cu datorii.

În urma executărilor silite definitive, la buget au fost aduse 127.000.000 de lei, precizează Fiscul argeșean. Rezultate au avut și somațiile (75.800.000 de lei), popririle asupra conturilor bancare ale datornicilor (40.000.000 de lei) și popririle asupra sumelor datorate de terţi (10.700.000 de lei).

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

„Creşterea încasărilor realizate prin aplicarea măsurilor de executare silită a fost susţinută prin campanii succesive de identificare şi poprire a conturilor debitorilor, cât şi a sumelor datorate de terţi în cadrul relaţiilor comerciale.”, concluzionează în raport Administraţia Județeană a Finanţelor Publice Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90